Blaas instrument

Blaasinstrumenten
       specialist

• Historische koperen blaasinstrumenten
Verkoop en verhuur moderne instrumenten
Reparatie en onderhoud

Huur van instrumenten

Huren en huurkoop van een blaasinstrument

Huren

Indien u voor een periode een instrument wilt huren, dan is dit mogelijk. Voor de huur van een instrument maken wij bij voorkeur gebruik van onze occasionvoorraad. U bepaalt vooraf de huurperiode. Op basis daarvan bepalen wij de huursom en een borgsom.

Huurkoop van instrumenten

Indien u nog niet zeker bent van de aanschaf van het instrument, dan kunt u kiezen voor huurkoop. U krijgt een nieuw instrument en betaalt een vooraf bepaalde huur en borg voor de duur van een jaar. Besluit u binnen het jaar het instrument aan te schaffen, dan wordt de betaalde huur en borg verrekend met de aanschafprijs en wordt het instrument uw eigendom.

inkoop blaasinstrumenten

Huur van instrumenten

Huren en Huurkoop van een blaasinstrument

Huren

Indien u voor een periode een instrument wilt huren, dan is dit mogelijk. Voor de huur van een instrument maken wij gebruik van onze occasion voorraad. U bepaalt vooraf de huurperiode. Op basis daarvan bepalen wij de huursom en een borgsom.

Huurkoop van instrumenten

Indien u nog niet zeker bent van de aanschaf van het instrument, dan kunt u kiezen voor huurkoop. U krijgt een nieuw instrument en betaald een vooraf bepaalde huur en borg voor de duur van een jaar. Besluit u binnen het jaar het instrument aan te schaffen, dan word de betaalde huur en borg verrekend met de aanschafprijs en is het instrument uw eigendom.

inkoop blaasinstrumenten
© Copyright - Brass Atelier De Wilde | Powered and designed by VWA digital agency